Inspirasjonsseminar

KIA inviterer til et unikt seminar for deg som er interessert og vil inspireres til integrering!

Det er mange som jobber med integrering i vårt samfunn som nå preges av mangfold. Noen snakker om å ha jobbet for hardt for å involvere innvandrere i kirker eller i andre arrangementer, men etterhvert ‘forsvinner’ disse. De som ‘forsvinner’ knytter seg best til internasjonale menigheter for eksempel. Det er bra, men det hadde vært ønskelig med mer felleskap blant nordmenn og innvandrere. Noen er slitne, mens andre er optimistisk. KIA ønsker å samarbeide med menigheter i diskusjoner om utfordringer og muligheter innen integrering. Målet er å inspirere flere til å bidra til integrering, som er kontinuerlig!

Seminaret finner sted 30. september 2017 kl. 10 – 14, der registrering begynne kl. 0930, og avreise er senest kl. 1430. Det serveres internasjonalt lunsj. Se plakaten.

Hvem kan delta?

Alle som ønsker å inspireres til integreringsarbeid, representanter fra menigheter, frivillige organisasjoner innen feltet, og lokal befolkning.

Jorunn-Marie Haugstad blir med for å inspirere. Vil du?

Påmelding skjemaet er tilgjengelig her eller send em mail med navn og mobil nummer til bjorgvin@kianorge.no

 

Har du spørsmål? Ønsker du å bidra til seminaret? Ønsker du å  være frivillige til seminaret? Ta gjerne kontakt med Purity 48314164, eller send en mail bjorgvin@kianorge.no

Vi gleder oss!

MELD DEG PÅ

Check Also

Tur til Teigen

Fleirkulturelt – fellesskap  Kristent Interkulturelt Arbeid arbeider for meir fleirkulturelt fellesskap, for likeverd, omsorg og …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *