“Verdensvid middag” i Misjonssalen.

Verdensvid middag 2For andre gang i år ble det invitert til internasjonal middag i NLMs storstue i Oslo. Middagen er et veletablert samarbeid mellom Misjonssalen, Den iranske forsamling og KIA. Denne gangen sprengte vi alle grenser med over 200 gjester. Matkøen ble lang, men stemningen var likevel god. Den internasjonale menyen, inkludert norsk fårikål og komler, ble revet bort.

Av sang og musikk må nevnes en egen forsangergruppe fra Misjonssalen, en korgruppe fra en rumensk kirke og en etiopisk ungdomsgruppe som alle bidrog med fantastisk flott sang!

Et slikt flerkulturelt arrangement med matfelleskap i sentrum, anbefales alle menigheter og forsamlinger å arrangere. Det er et enkelt, men velprøvd konsept, det engasjerer frivillige, skaper kontakt og vennskap mellom mennesker og ikke minst her kan våre nye landsmenn virkelig vise fram sine mange ressurser, sine mattradisjoner og sin musikk og kultur!

«Verdensmiddager» som KIA Øst er med og arrangerer i 2015 er støttet av Extrastiftelsen.

About Author: Nina Østebø

nina.ostebo@kianorge.no

Administrasjonssekretær på Landskontoret.