Felleskirkelig bønnemåned for muslimer

Felles kirkelig bønnemåned, her en arabisk familie
Felles kirkelig bønnemåned, her en arabisk familie

Fra 6.juni til 5.juli er det felleskirkelig bønnemåned for muslimer

Hvert år utgir «30 Days International» et bønnehefte for å inspirere og veilede kristne i bønn for verdens muslimer. I år skal bønneguiden og informasjon om bønneaksjonen distribueres på mer enn 22 språk, på fem kontinenter og blant øynasjonene i Stillehavet.

Les mer på Facebook her

I år utgis den norske utgaven av «30 dagers bønn for verdens muslimer» gratis i elektronisk format.Vi ønsker å gjøre det så lett som mulig for folk å få tak i bønneguiden, derfor er det flere måte å gjøre det.

Få tak i bønneguiden

Hele bønneguide «30 dagers bønn for verdens muslimer» kan lastes ned i PDF-format med to forskjellige versjoner: