Pris til Arnhild Reinum i KIA Arendal

Arnhild Reinum (tv) får blomster fra Solvor Frafjord i forbindelse med frivillighetsprisen
Arnhild Reinum (tv) får blomster fra Solvor Frafjord i forbindelse med frivillighetsprisen

 

En aktiv og kreativ KIA leder i Arendal, Arnhild Reinum, har fått kommunens frivillighetspris for 2016.  Sentralt i KIA Arendal sitt arbeid er språkkafe og strikke kafe!

Her kan du på den aktive Facebooksiden til KIA Arendal se mer om aktiviteten de driver.

 

Deler prisen med flere

Arhild deler prisen med flere og skriver etter utdelingen:  For en kveld! Jeg har vært på frivillighetsfest i Trefoldighet menighet – og fikk tildelt frivillighetsprisen for KIA-arbeidet i Arendal. Takk til komite og menighetsråd som nominerte meg. Og takk til alle gode hjelpere i KIA gjennom 8 1/2 år. En spesiell takk til alle som er og har vært med i ressursgruppa! Deler æren med dere – men ikke blomsterbuketten

 

Se brevet til KIA Arendal

Her er kopi av brev til KIA-laget:

Gratulerer Kia Arendal !
Jeg er ny i Arendal , jeg var bare noen ganger på KIA , men jeg så at Arnhild og Anne Marit er veldig gode ledere . Dere har organisert spennenede og pedagogiske aktiviteter . Dere smiler alltid og skaper en hyggelig atmosfære . Jeg er innvandrer i Norge . På KIA har vi mulighet til å snakke norsk . Vi har interkulturelle forbindelser mellom oss . Det hjelper oss å gjenoppdage og å integrere oss i det norske samfunnet .
Tusen takk for alt !
Unnskyld for grammatisk feil !

Claudia ( Romania )