450 med på “Vi går for fellesskap”

Dramkamp med jenter under "Vi går for fellesskapet"
Dramkamp med jenter under “Vi går for fellesskapet”

«VI GÅR FOR FELLESSKAP! »

Rundt 450 mennesker fra ulike land fikk en solfylt dag på KIA Rogalands inkluderingsdag .”Vi går for fellesskap!” ble arrangert for sjuende gang i Sandtangen ved Bryne søndag 25. sept. Flyktninger og nordmenn ble inndelt i grupper og fikk en fin tur sammen med ulike poster og utfordringer undervegs. Musikken til sax-gruppa fra Undheim falt i smak uansett kulturell bakgrunn. De som hadde anledning, tok med seg litt mat, både salater, kjøttretter og kaker ble satt på fellesbordet. Maten var fra mange land, så der var helt sikkert noe for enhver smak. Norske kvinners Sanitetsforening gjorde en flott innsats med serveringen. Stor takk til konfirmanter fra Baptistkirken som hjalp til både med stylteløpskonkurransen, og som turguider. Det ble for øvrig skikkelig liv i leiren da Dennis, Honorine og Esperance en gruppe afrikanere med utgangspunkt i Bryne Frikirke dro i gang friske rytmer. Det er mange måter å gå for felleskap på, -det var i hvert fall ingenting å si på lagånden under tautrekkingskonkurransen (se foto)

 

 

Flott respons
Flott respons
Ivrige tilskuere
Ivrige tilskuere

rogaland_tilskuere-1

Ivrige tilskuere

 

Labyrintspill
Labyrintspill

Turid Ekeland koordinator

«Vi går for fellesskap!»

KIA Rogaland

Kristent Interkulturelt Arbeid

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*
*