Ros til KIA som samarbeidspart

stolleken-med-ayslsokere-i-ha-ingvald-eikeland-fra-kia-til-hoyre
KIA med populær aktivitet for asylsøkere i Hå, Ingvald Ekeland til høyre

Hå mottakssenter EMA ble for andre år på rad invitert av KIA (Kristent interkulturelt arbeid) Nærbø, til å være med på leir med en overnatting. I år gikk turen til Ognatun. I tillegg til våre ungdommer hadde vi også med oss to fra ordinær avdeling, og seks som er bo-satt i Hå kommune. KIA ar-rangerte alt, og det var full-spekket program. Aktiviteter de kunne være med på var blant annet golf, fjelltur, fjell-klatring, fotball, kano og for-skjellige teambuildingsaktivite-ter. Ingvald Ekeland, som er med i KIA, er også ornitolog,og tok med seg de av ungdom-mene som ville på ringmerking av fugler. En spesiell og mor-som aktivitet for de som del-tok.

På lørdagskvelden ble det servert taco, etterfulgt av stolleken, ballonglek og limbo, før det var fritid. Da var det full rulle i samlingsalen med afghansk disko, noen spilte biljard og bordtennis, mens andre slappet av med brett-spill.

Søndag ble brukt til forskjellige aktiviteter, og en skikkelig norsk kjøttkakemiddag før det var tilbake til mottaket.

Ungdommene våre setter veldig pris på at KIA gjør dettefor oss, og tur med overnat-ting er det som har blitt etter-lyst og ønsket når vi har spurt hva de vil ha av aktiviteter.

En veldig kjekk helg, for både beboere og ansatte.

Dette er kopi av oppslag i Heros nyhetsskriv ved mottak i Hå-kommune Rogaland

Previous Post

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*
*