VI GÅR FOR FELLESSKAP!

Fysisk utfoldelse, fargerikt fellesskap, og fantastisk mat!

English invitation below, GO FOR IT!

Denne  inkluderingsmarsjen i regi av Kia Rogaland arrangeres i år for åttende gang. I fjor hadde vi ca 450 deltakere, men vi har plass til mange flere! Det blir lek og turgåing for store og små, teambuilding, latter, svette og gospelmusikk. Bli med på en friluftsfest der du blir kjent med folk fra mange nasjoner og kulturer!

Sandtangen på Bryne blir base for arrangementet. Dette er et veldig fint sted, og turen ved Frøylandsvannet er overkommelig for alle, også for barnevogn eller rullestol. Vel tilbake blir det felles lunsj. Da “dekker vi langbord for hele verden”. Maten som tas med, må være ferdig tilberedt slik at den kan settes på et felles lunsjbord. Te og kaffe til eget bruk bør medbringes.

Ellers blir det leker for barn, konkurranser for ungdom i alle aldre og litt program.

”Turguider” vil sørge for at alle deltakere inkluderes i en gruppe på turen.

KIA Rogaland er avhengige av et godt samarbeid med menighetene. Vi håper å få «ambassadører» for arrangementet i flest mulig menigheter og organisasjoner i området. (Brosjyre for arrangementet vil komme på www.kianorge.no/rogaland )

Hvorfor gjør vi dette?

Vi bryr oss! Det er kommet folk fra hele verden hit. Hva gjør vi for å bli kjent med dem?  En inkluderingsdag med mye moro og medmenneskelig fellesskap er noe alle kan være med på, uansett kulturell eller religiøs bakgrunn.

Noen trenger bare å kjenne at de er velkommen her i området andre er kanskje kristne innvandrere som ønsker å finne et fellesskap der de kan høre hjemme. Raushet og godhet i forhold til nykommeren har vi uansett klare ord om i Bibelen. ”Når en innflytter bor i landet hos dere, skal dere ikke undertrykke ham. Dere skal behandle ham som en landsmann. Du skal elske ham som deg selv” 3. Mos 19:33-34.

Hva er KIA Rogaland?

Kristent Interkulturelt Arbeid er en frivillig organisasjon med en diakonal profil. Rogaland ble egen region for 30 år siden. Vi jobber med flyktninger, fastboende innvandrere, asylsøkere og etnisk norske. Vi samarbeider nært med menighetene. Vi driver tiltak som norskundervisning, ungdomsarbeid, flerkulturelle middager, kunstprosjekt, leirer og turer mm. Våre verdier siden starten har vært Likeverd, omsorg og vennskap fra KIA startet i 1974. Nå har vi avdelinger i Egersund, Nærbø, Sandnes, Stavanger og på Haugalandet. KIA er landets største landsdekkende organisasjon på innvandrerfeltet og har et flott korps av frivillige. De gjør en fantastisk innsats i forbindelse med de ulike tiltakene som er nevnt. Akkurat nå trenger vi noen som kan være med som frivillige i både i Stavanger, Sandnes og Hå. Vi trenger også mange nye frvillige i norsktreningskafeene. Ta gjerne kontakt vedrørende disse utfordringene. Du kan være en del av KIA Rogaland samtidig som du er en del av din menighet!  Hjelp oss å nå lenger ut blant flyktninger og asylsøkere fra alle verdens hjørner, se Bli venn med oss på facebook og få vite hva som skjer! www.kianorge.no/rogaland

GO FOR IT!  (We walk for fellowship)

Bryne 2017

Sunday 24th. September   –  14:00 – 1700

Where:  Santangen in Bryne

Multicultural Tour and Activity Day for adults and children.

Experience nature, fellowship and food from the whole world.

The tour can be taken with baby strollers and wheelchairs etc.

Lunch is served for visitors after the tour.

Games for children and teenagers, music from local musicians.

Free parking by Storstova and Time Tinghuset (Court house).

Five minutes from the train station.

Take with you: Prepared food for the common lunch table.

Warm grills will be ready.

We offer cold and warm drinks after the tour.

Sitting pad/blanket and good walking shoes.

Start Fee (voluntary):  100 kr. per family / 50 kr. per person

Arranged by:

KIA Rogaland,
Kristent Interkulturelt Arbeid, Christian Inter-Cultural Work

Working with local church organizations and other organizations
Contact: turid.ekeland@gmail.com

Be a part of making Norway warmer!
Turid Ekeland
koordinator for «Vi går for fellesskap»
90636376
turid.ekeland@gmail.com

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*
*