Home / Nyheter / Innlevering av varer

Innlevering av varer

secondhand-logo-300x144KIA SecondHand kjøper ingen varer. Alle varer vi har i butikken er gitt til oss vederlagsfritt av personer eller firma som ønsker å støtte KIA`s arbeid.


 • Hva slags varer?

  Vareutvalget i hver enkelt butikk vil variere en del.Våre butikker tar i mot det meste av salgbare varer. Varene må være i orden, hele og rengjort når de leveres.Noen eksempler på varer vi tar i mot er;
 • møbler
 • lamper
 • dekketøy
 • keramikk
 • sykler
 • barnevogner
 • bøker
 • musikk (CD, LP)
 • verktøy
 • ting fra skuffer og skap
 • smykker
 • sølvtøy
 • speil
 • bilder og malerier
 • brukskunst
 • leker
 • pyntegjenstander og mange andre ting!KLÆR: butikken i Stavanger tar imot klær. Først og fremst ønsker vi klær til aldersgruppen fra ca 15 til 45 år. Klærne må være hele, lite slitt og rene når de leveres.

Hvor og når kan varer leveres?
Alle varer kan leveres i butikkens åpningstid. Ta kontakt på forhånd om du skal levere store/tunge ting og trenger hjelp til å bære varene inn i butikken. Det er ikke alle i butikken som har mulighet til å bære tungt.
Kan KIA hente varer fra dødsbo o.l. eller kjøre ut varer?
Vi setter stor pris på om du kan levere dine varer direkte til vår gjenbruksbutikk. Har du ikke mulighet til det, så ta kontakt og vi skal gjøre det vi klarer for å kunne hente varene, (og noen ganger kjøre ut varer), til/fra kunden.
Dødsbo: Noen ganger får vi tilbud om å hente varer fra et dødsbo. Også her er det opp til hver enkelt butikk hva de klarer å få til. Ta kontakt med oss  så ser vi hva vi klarer å få til.

Vi tar dessverre ikke imot:
Noen varer har vi ikke mulighet til å ta imot.
Det gjelder for det meste elektriske ting, som hvitevarer, og det meste av brunevarer, alt som har elektrisk motor, (som støvsugere osv), brødristere, kaffetrakter, pc/data-artikler osv.  

Glade for alle varer!
Vi mottar alle varer med stor takknemlighet! Det er kjekt å se personer gå glade og fornøyde ut av butikken etter at de har funnet noe som kanskje ikke er mulig å få kjøpt lenger. Det som en person ikke trenger lenger, (og ligger i en skuff eller et loft og tar plass), kan være en skattekiste for en annen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*