Inspirerende samling

Alle de frivillige gjør en uvurderlig innsats i KIAs arbeid. Det trenger å settes pris på. Her er heltene samlet til inspirasjonssamlingen. Bilde: Leif Refsdal

30. mars inviterte KIA Porsgrunn og KIA Skien til inspirasjonssamling. 

Med fuglekvitter, lysere tider og småknopper på trærne kan man trygt si at våren er en inspirerende tid. Inspirerende ble det også da KIA Porsgrunn og KIA Skien samlet alle sine frivillige til en feiring i slutten av mars. Kvelden kunne by på deilig hjemmelaget mat, ord til latter og inspirasjon, lek, sang og godt fellesskap, for å inspirere til videre innsats i KIA.

KIA ønsket med samlingen å sette pris på alt engasjementet og innsatsen som blir lagt ned i alle de forskjellige aktivitetene KIA har. De frivillige gjør et uvurderlig arbeid. «Dere er med på å gi flyktninger og innvandrere fargen tilbake», oppmuntret daglig leder (Skien) Jorunn Tran, og viste til sommerfuglen i KIAs logo, som har én fargeløs og én fargerik vinge.

Kvelden ble godt ledet av Jorunn Valbø Tran (t.v) og Einrun Vestmoen (t.h). Regionleder Mei Lian Chou (midten) deltok med vise ord om innvandring og viktigheten av arbeidet de frivillige står i. Bilde: Leif Refsdal

Regionleder Mei Lian Chou kom hele veien fra Kristiansand for å ta del i samlingen. Jorunn Valbø Tran og Einrun Vestmoen ledet kvelden.

KIA ønsker å takke for alle som bidro på kjøkkenet, under samlingen og for alle som kom!

Check Also

Samarbeider med kommunen

KIA Skien har et godt samarbeid med kommunen når det gjelder flyktningarbeid og integrering. Både vår …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *