Verdensmiddag i Skien

Deilig mat fra Iran og Afghanistan ble servert på verdensmiddagen.

Torsdag 30. mars arrangerte KIA Skien i samarbeid med Skien menighet Verdensmiddag med meny fra Iran og Afghanistan. For en kveld det ble! Nærmere 250 mennesker kom, fra ca. 15 ulike land. Retter med lam, kylling og kebab ble servert. Matlagerne hadde stått på i to hele dager til ende. Bilder på storskjerm, intervjuer og quiz ga inntrykk fra kveldens to fokusland. Ikke minst quizen gjorde sitt til at det ble fellesskap på tvers av kulturelle og etniske bakgrunner. Trygve Wikstøl sang sin egen Flyktningevise, det var fellessanger og etter hvert kaker og kaffe. Som en skrev på sin facebookside: «Gikk hjem med en følelse av at landet vårt er blitt rikere».

Rundt 250 møtte opp for å være med på den kulturelle opplevelsen.

Tekst: Torunn Skifjeld, Bilde: Trygve Wikstøl

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *