Inspirasjonssamling 2016

kia-inspirasjon-samling-3945 kia-inspirasjon-samling-3957 kia-inspirasjon-samling-3960 kia-inspirasjon-samling-3983 kia-inspirasjon-samling-3989

29. oktober 2016 hadde vi inspirasjonssamling for KIA-Sør. Vi var ca 25 personer tilstede i menighetshuset til Domkirken i Kristiansand, og vi var sammen fra kl. 10.00-14.00.

Vi hørte en andakt v/Kari Hagen i starten. Deretter fikk de forskjellige avdelingene tid til å fortelle oss andre litt om hvilket arbeid de har på sitt sted. Dette var en flott og inspirerende stund der vi fikk litt innblikk i hverandres arbeid, men også se engasjement og hjertet bak alle de timene alle de frivillige legger ned.
Vi fikk noe praktisk hjelp om hvordan vi kan oppmuntre mennesker til å lære norsk raskt i den første tiden med Doris Tonheim.

Etter en deilig lunsj, fikk vi høre Gwyn Øverland fra RVTS dele om «Den vanskelige retursamtalen». Der hun understrekke at først må man forsikre seg at alt gjøres først for å avklare om det er mulighet til å bli. Hun også understrekt viktigheten av å se ressurser på alle de mennesker som kommer og ikke fokuserer på deres traumer. En normal og sunn reaksjon på noe som ikke er normalt…

Det ble en variert og flott lørdag sammen med en herlig og engasjert gjeng.

Tusen takk for at dere ble med og bidro til at det ble en fin dag! 🙂