Holde hender

VÅR GAVEKONTO:
3000.24.00177                          

Bruk gjerne VIPPS – “KIA Norge”

Det kan gis gaver inntil kr. 50.000,- med skattefradrag i 2019.
Og at KIA er godkjent av skattedirektoratet som en av de organisasjonene som kan ta imot slike gaver og rapporterer til Skatteetaten.  Du som giver får tilsendt kvittering for føring på din selvangivelse.

EN KIA-HISTORIE
En ung Tsjetsjensk mann kom til KIA. De første gangene så han ned, svettet i ansiktet, vandret rundt og var svært skvetten. Han var akkurat kommet fra Tsjetsjenia, og det var tydelig at han hadde det vondt.

Han ble med på norskundervisning, fikk være i fred i pausen i starten, men litt etter litt delte vi te og kjeks, spurte om hjelp med sukkeret, og hilste varmt når han kom og gikk.

Etter fire måneder med KIA norskundervisning møter han oss med et fast håndtrykk og smilende blikkontakt. Han er med på vår fotballtrening, og for et par uker siden kom han med 10 nyankomne Tsjetsjenere som han ønsket skulle begynne på KIA. Han var deres tolk til norskundervisningen den første dagen.
Mennesket har uant styrke i seg.

”Jeg kom til dette landet uten å vite noe. Etter at jeg har begynt å gå på KIA, kan jeg i det minste snakke noen ord norsk. Det hjelper meg mye fordi jeg møter folk jeg kan være sammen med og tenke høyt med. Det reduserer de vonde tankene og tristheten jeg har følt både på flyktningmottaket og i hjemlandet mitt.
KIA har blitt veldig viktig i mitt liv.”

Sofie Sudan