Nyheter

KIA sover og venter på bedre tider!
LEKSEHJELP, NORSKKURS, ONDAGSKVELDER
og alle andre samlinger har pause inntil ny informasjon kommer

8.mars

For 3. år feiret tverrkulturelle kvinner 8. mars på KIA. Vi ble 34 fra 14 ulike nasjonaliteter. Litauen, Nederland, Brasil, Etiopien, Danmark, Italia, Congo, Polen, Yemen Eritrea, Iran, Syria, Iraq og Norge var representert. Vi var fra 17 år til 80 år.

Når vi med så forskjellig bakgrunn feirer kvinnefrigjøringsdagen er det relavant å fokusere på fellesskap og solidaritet med de søstre som ennå har langt igjen til mye innflytelse i eget liv. Vesentligst p.g.a. fattigdom.

Etter kakespising og en fin tale ved Elisabeth Aleksandersen, endte vi opp i en stor sirkel og ga plass til en god samtale med mange innspill fra kvinner som har lært seg å si hva de mener og står for. Faktisk var dette så meningsfullt at vi tenker at det muligvis er for lenge til neste 8. mars, og at vi må møtes flere ganger i løpet av året. 

Read More »

Handlingsplan mot diskriminering

Kulturdepartementet skal  i 2020 utarbeide en handlingsplan mot diskriminering og hat rettet mot muslimer. Før det, reiser statssekretær m. fl. rundt til norske byer og hører på innlegg fra organisasjoner, studiesteder, ledere i moskeer, dialogsenter osv. Det kom også folk fra Steinkjer og Levanger. Møtet på Scandic Nidelven ble interessant.
Også KIA var invitert til å si hva vi tror er viktig i saken.

SKUN kvinnegruppe

KIAs faste program har holdt juleferie. Så da ble det god plass til utlån. Her er bilder fra kvinnegruppen SKUN som feiret med stort flott juletre og god mat. Og denne gang var deres menn invitert med.

Read More »

God jul! Godt nytt år!

KIA Trøndelag ønsker alle brukere, deltagere, frivillige, besøkende og innvandrere som har hatt kontakt med oss, en god jul og et riktig godt nytt år!

X