Nyheter

Welcome* i Salem

Welcome* er et nytt oppstarta opplegg hvor vi ønsker å bygge relasjoner mellom studenter og flyktinger.  Vi vil arrangere flere sosiale arrangementer slik at vi kan bli godt kjent. 22. november i Osloveien 25 kl 1900. Bli-kjent-kveld med pølser, aktiviteter, quiz og god stemning!  Aldersgruppe 18-20 år.
(Invitation in English )
(Invitation in Arabic )

Velkommen!

Norskstart

«Norskstart» som pleier å være på Dialogsenteret fikk lyst å komme på besøk til KIA. Sammen arransjerte vi brettspill- kveld. Og Ahmed tryllet atter frem kunstferdige fat med frukt oppsatser som nesten var for vakre til å spise. Han kan det der.

Vi spilte bortimot 10 ulike spill og roterte imellom. Hyggen dermed jevnet ut hvem som vant og hvem som tapte.
Gode «norsk-startere»: Velkommen igjen any time. Dette var trivelig, og takk for at dere kom på besøk. Vi liker sånt.

Read More »

Dugnad på Tiller menighetshus.

Benker og trapper ved Tiller menighetshus trengte både maling og beis. Og da er det jo fint at en dugnadsgjeng fra KIA kan trå til. Takk for maten vi fikk servert etterpå.

 

 

 

 

Read More »

Leksehjelp på tirsdager

Nå er Leksehjelpen på KIA hver tirsdag i gang. Velkommen kl. 15.30 til 17.30. Vi lager lekser, tar en Kahoot og koser oss.

 

 

 

 

 

      

Politisk debatt om verdier

Trondheim kristne råd har gleden av å ønske alle velkommen til politisk debatt i forbindelse med stortingsvalget 2017.
Torsdag 7. september kl. 18.00 hos Frelsesarmeen i Prinsensgate 2c.

Politikeren skal debattere temaet “verdier” med Frank Erlandsen (hovedpastor i Pinsemenigheten Betel) som debattleder.

Følgende politikere stiller så langt:
Geirmund Lykke (KrF), Ragna Vorkinnslien (R), Ole Graneng (Sp), Henrik Kierulf (H), Mona Berger (SV), Eivind Rindal (AP), Espen Teigen (FrP) og Torgeir Anda (V).

Det tas utgangspunkt i spørsmål som er blitt samlet inn fra våre medlemskirker og organisasjoner og også fra salen, og dere som mottar denne e-posten kan bidra til disse gjennom å sende spørsmål til Frank eller til meg for videresending til ham.

Se facebookeventen https://www.facebook.com/events/127701407858391/

Trondheim Kristne Råd
v/Anne Jorunn Midtkil
representant fra Metodistkirken

Syrisk mat på åpen samling

En KIA-bruker, Basel tok selv initiativ til en åpen samling for blant annet Deltakerrådet på INN. Nydelig syrisk mat var forberedt på forhånd. Vi fikk anledning til å treffe nye og formidle kontakter hit og dit. Samarbeid er flotte greier, og det er det også når KIAs frivillige arrangerer samlinger på egenhånd og inviterer regionlederen på besøk…

 

 

Read More »

Stor bryllupsfeiring i Lademoen kirke

26. august giftet vår tidligere praksisstudent Semhar seg med Miket. Festen var storslått på alle vis. Vielsen var i LAdemoen kirke og festen sto på Sverresborg skole. Gjester gledet seg med brudeparret og nød all den gode maten.

 

 

 

Read More »