Helgeutflukt til Bakkesætra

Fra 16. – 18. juni prøvde Klæbu, Tiller, Byneset – Leinstrand og KIA Trøndelag ut noe nytt. Vi dro med leid buss frsa KIA og på hyttetur / leir i lag med over 40 deltakere. Barn, unge, voksne og besteforeldre. Leirstedet Bakksætra huset oss, og der kunne vi lage mat, ha møter, riste og servere eritreisk kaffe, dra på båttur, fiske, synge og være sammen gjennom 3 dager. Noen sto opp tidlig og mange la seg seint. Barna hadde eget program i lag med norske ungdommer. Det var hyggelig og skal bli spennede å se om vi kan få til flere helgeturer.

 

 

 

Check Also

Adventsfest i Betania

Vi spiser grøt, går om juletreet, hører julefortellingen og Svein Hyldmo kommer på besøk. Godteposer. …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *