KIA Rogaland, avdeling Stavanger 

KIA Rogaland avdeling Stavanger holder til i Vaisenhusgata 5, Stavanger.

Følg oss gjerne på Facebook for flere oppdateringer!  


Informasjons- og veiledningskurs

Hver onsdag klokken 09:30 – 11:30. NB: Kun for kvinner

Med informasjons -og veiledningskurset ønsker vi i KIA å skape et sosialt, trygt og kjekt sted for å lære mer om det norske samfunnet. Deltakerne vil få treffe folk fra kommuner, staten og frivillige organisasjoner som jobber med mye interessant. Noen av temaene er; helse, frivillighet, identitet og tilhørighet for mennesker med flere kulturelle identiteter. Vi skal også snakke om temaer som demokrati, samarbeid mellom skole og hjem, samt få besøk av brannvesenet som skal fortelle om sikkerhet i hjemmet.

Vi tror at det man lærer mer om blir man også tryggere på, og det kan øke trivsel i et nytt samfunn.

Samtaler og juridisk hjelp
Av og til kan man ha behov for å snakke med noen, eller for å ha en kontaktperson som kan hjelpe med spørsmål angående skilsmisse, UDI og NAV og andre generelle rettslige spørsmål og spørsmål rettet mot det offentlige. Vi tilbyr samtale med frivillighetskoordinator, og har et samarbeid med Kirkens Bymisjon som alle kan benytte seg av. Sammen kan vi også hjelpe deg ved å henvise deg videre til riktig instanser slik at du får den hjelpen du skulle trenge og som du har rett på. Ta kontakt med frivillighetskoordinator for å finne en tid som passer.

KIA Velferd tilbyr språkopplæring og aktiviteter for minoritetskvinner i Stavanger, for mer informasjon følg lenkene under:

Informasjon om språkopplæring: http://kianorge.no/sprakopp-stavanger/

Informasjon om flere aktiviteter for minoritetskvinner: http://kianorge.no/km-stavanger/


Bli frivillig!

Ta kontakt med vår Frivillighetskoordinator om du har spørsmål, ønsker mer informasjon eller ønsker å være frivillig hos oss. 

 

Kontakt:
Marianne Fjermestad, Frivillighetskoordinator
Tlf: 458 70 329
E-post: marianne.fjermestad@kianorge.no

KIA Rogaland Stavanger er sponset av:

Ønsker du å bli med oss?

Vil du være FRIVILLIG?

Få nye kunnskaper og ferdigheter som kan dokumenteres og brukes i arbeidslivet og i utdannelsen.  Gjøre en forskjell for de som trenger det.  Oppleve innsatsen og seg selv som betydningsfull.  Få venner fra hele verden og opplev tilhørighet og fellesskap.

Ta kontakt med Marianne.fjermestad@kianorge.no